Agenten: ”Gareth Bale stannar i Real Madrid”

Gareth Bales agent dementerar flyttryktena om stjärnan

Gareth Bale kopplas ihop med flera engelska storklubbar. Men yttern har sin framtid i Real Madrid, åtminstone om man ska tro spelarens agent.

Gareth Bale gjorde den kontroversiella övergången från Tottenham Hotspur till Real Madrid säsongen 2013. Prissumman låg på otroliga 86 miljoner pund och förväntningarna på walesaren inför hans ankomst på Santiago Bernabeu var onekligen höga. I fjol var han en bidragande faktor till ”Los Blancos” framtåg i såväl Champions League som Copa del Rey och klubben verkade nöjda med sitt nytillskott.

Men den här säsongen har 25-åringen fått utstå hård kritik från supportrarna och mycket har pekat på en återkomst till de brittiska öarna. Manchester United, Chelsea och Manchester City har alla nämnts som heta kandidater till spelarens signatur. Närmast verkar dock United ha legat då man tidigare visat stort intresse för ytterns tjänster. Dessutom skulle man kunna tänka sig att inkludera den forne Real-spelaren Angel Di Maria i affären för att locka till sig Bale.

”Han är lycklig i Real Madrid”

Enligt walesarens agent, Jonathan Barnett, kommer det dock inte ske någon flytt tillbaka till Premier League i sommar.

– Alla klubbar vill ha Gareth. Han är en av världens tre bästa spelare. Men varför skulle han vilja lämna Real Madrid? Gareths framtid är här. Under den första säsongen vann han både Champions League och cupen, säger agenten till The Independent.

– Den här gången är han i semifinal i Champions League. Varför skulle han gå någon annanstans?, fortsätter han.

Den förre Real Madrid-presidenten Ramón Calderón, hoppas också på att få behålla honom i klubben.

– Jag önskar att han stannar och fortsätter med oss. Uppenbarligen är han lycklig här som jag tidigare sagt. Problemet är att han kostade mer än Cristiano Ronaldo. Men jag tycker att han är okej och jag har ingen anledning att tro att han inte kommer stanna, säger Calderón enligt BBC Sport.

 

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply