Agenten bekräftar: Jorginho kan återvända till Italien

Agenten bekräftar: Jorginho kan återvända till Italien

Jorginho har vid flera tillfällen kopplats ihop med en återkomst till Serie A där både Napoli och Juventus är intresserade. Nu öppnar agenten för en flytt tillbaka till Italien.

Efter att Maurizio Sarri lämnat Napoli för att ta över Chelsea följde samtidigt mittfältaren Jorginho, 29, med i flytten till Stamford Bridge. Mittfältaren har dock stannat kvar på Stamford Bridge trots flera tränarbyten. Nu säger hans agent, João Santos att det finns en möjlighet att återvända till Serie A efter säsongen. Detta då Sarri kan göra comeback på tränarposten i Napoli.

– Vi hör ofta rykten om det. Tuchel ser Jorginho som en avgörande spelare och det är något vi måste ta hänsyn till. Att återvända till Napoli skulle inte vara ett steg bakåt rent karriärmässigt. Det är en av de italienska toppklubbarna och Jorginho är en italiensk landslagsspelare. Vi måste även ta hänsyn til hur den ekonomiska situationen ser ut. Vi vet att Chelsea har flera väldigt duktiga mittfältare och om det inte blir någon förlängning kommer vi försöka återvända till Italien, säger Santos i en intervju med Radio Marte.

Spelaren har kontrakt med Chelsea till och med sommaren 2023.

SE ÄVEN: Uppgifter: PSG fortsatt intresserade av Memphis Depay

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply