Uppgifter: Liverpool planerar toppbud på Cesc Fabregas

Uppgifter: Liverpool planerar toppbud på Cesc Fabregas

Men de måste utmana Manchester United

Liverpool uppges vara väldigt intresserade av att värva Chelseas Cesc Fabregas, som på grund av lite speltid har ryktats vara påväg att lämna klubben, men Manchester United har även dem ett öga på Londonklubbens stjärnmittfältare.

Chelseas stjärnmittfältare Cesc Fabregas har under en längre tid ryktats vara påväg bort från klubben, vilket flertalet andra storklubbar har fått upp på radarn. Den spanske mittfältsstjärnan har inte fått så mycket speltid under året som gått, och han har inte lyckats etablera sig som en startspelare, med Nemanja Matic och N’Golo Kanté som har gjort ett toppenjobb på mittfältet. Trots detta har även Fabregas kommit med fina insatser då han har fått chansen och han har hyllats för sina insatser. Frågan är om det är nog för att övertyga mittfältaren om att han kommer få mer speltid nästa säsong. Det har ryktats om att Chelsea är beredda att förlänga med stjärnan, som har erbjudanden från bland annat AC Milan.

Nu uppger den engelska tidningen Daily Star att Liverpool har visat ett starkt intresse av att värva den spanske mittfältaren från London, men de kommer att stöta på patrull i form av ärkerivalerna Manchester United. José Mourinho sägs även han vara intresserad av att värva in sin gamle spelare till Old Trafford. Liverpool kan dock, förutsatt att de vinner sina tre sista matcher, erbjuda Champions League-spel nästa säsong, någonting som United inte ser ut att kunna erbjuda. Deras enda chans att ta en Champions League-plats är om de vinner Europa League.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply