Uppgifter: Diego Costa förlänger med Chelsea

Uppgifter: Diego Costa förlänger med Chelsea

Avböjer intresse från Kina

Chelsea håller just nu och jobbar tillsammans med Diego Costa för att nå fram till en kontraktsförlängning på fem år och en löneförhöjning till otroliga 220 000 pund i veckan plus bonusar, som kommer göra den spanska anfallaren till en av de fem bäst betalda i Premier League.

Diego Costas framtid i Chelsea har länge sett väldigt osäker ut, och den spanske anfallaren har inte varit helt hundra på huruvida han kommer att stanna i Londonklubben eller inte. Flertalet stora kinesiska klubbar har varit ute efter anfallarens signatur och de har erbjudit enorma summor pengar, som kan vara svåra att tacka nej till.

Nu uppger den engelska tidningen The Sun att Costa och hans representanter skall ha kommit fram till en första överenskommelse tillsammans med Chelsea om ett nytt femårskontrakt värt 220 000 pund i veckan, plus bonusar ovanpå det, och affären kan komma att hamna uppemot hela 65 miljoner pund. Detta kommer att göra Costa till klubbens bäst betalde spelare och en av Premier Leagues bäst betalda, där Wayne Rooney toppar listan på 300 000 pund i månaden.

– Är allting lugnt nu? Ja, sade tränare Antonio Conte.

– Diego är en mycket viktig spelare. Situationen är väldigt tydlig. Han är väldigt nöjd över att stanna med oss. Han är väldigt nöjd över att kämpa för titeln. Kommer han att stanna här för en längre tid? Ja, jag tror det. Jag tror det. Jag ser honom varje dag och jag ser engagemang, hans uppträdande är väldigt involverande i laget. Han älskar klubben, avslutade Conte.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply