Uppgifter: Chelsea lägger monsterbud på Thiago Silva

Monsterbud på Thiago Silva från Chelsea

Enligt uppgifter är Chelsea intresserade av att värva Paris Saint-Germains brasilianske mittback Thiago Silva och erbjuda en otroligt hög summa.

Det är ingen hemlighet att Chelsea är ute efter en mittback under januarifönstret. Efter att ha gått miste om bland annat EvertonJohn Stones och PSGMarquinhos har man ny flyttat blickarna mot en annan mittback i den franska huvudstadsklubben, nämligen Thiago Silva.

Igår skrev vi på Silly Season Sverige att Chelsea är redo med monsterbud på John Stones och att man är beredda att lägga en hög summa för att locka till sig försvararen. Nu kommer uppgifter om att klubben ska vilja köpa loss Thiago Silva, detta om affären med Evertons mittback inte lyckats slutföras.

I somras värvade klubben bland annat Papy Djilobodji men efter endast 15 sekunders speltid på Stamford Bridge har spelaren nu lånats ut till Werden Bremen under resten av säsongen.

Enligt rapporter ska Thiago Silva tillsammans med John Stones vara de två spelare som Chelsea helst vill se på mittbacksplatsen efter att transferfönstret stängt och vissa menar att den förstnämnde är beredd att lämna den franska huvudstadsklubben.

Det är fortfarande oklart hur mycket som Chelsea har erbjudit PSG för försvararen.

Chelsea har för närvarande Gary Cahill, Kurt Zouma och John Terry på mittbacksplatserna men den sistnämnda sägs lämna klubben efter säsongen på grund av utgående kontrakt, detta vid 35 års ålder.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply