Roy Keane kritiserar Eden Hazard

Roy Keane kritiserar Eden Hazard

Tycker att belgaren borde fokusera på Chelsea

Roy Keane kritiserar Eden Hazards uttalande om att han kan vara på väg att flytta till PSG i sommar, enligt Daily Mail.

I veckan uttalade sig ChelseaEden Hazard om att det skulle vara ”Svårt att tacka nej till PSG.” Uttalandet ledde till arga reaktioner, där Chelsea skickade en varning till Eden Hazard. Nu kommer ny kritik mot Hazards utspel om att han skulle kunna tänka sig att skriva på för den franska klubben.

Den som står för kritiken den här gången är Roy Keane. Den före detta Manchester United-mittfältaren tycker att timingen på uttalandet var väldigt dålig. Dessutom kritiserar han Hazards attityd.

– Om jag var hans lagkamrat skulle jag sparka till honom på träningarna. Några av de äldre spelarna måste ta hand om honom. Han är en talangfull spelare, men han har en attityd som om han vore en bortskämd unge, säger Keane enligt Daily Mail.

Keane tycker även att Hazards uttalande var respektlöst mot Chelsea.

– Du spelar för dina lagkamrater, för din klubb, dina supportrar och din familj. Du måste gå ut och prestera när du är på plan, och vara sur efter matchen om så krävs, säger Keane enligt Daily Mail.

Den före detta Chelsea-spelaren Glenn Hoddle håller med om den kritiken som Keane har gett.

– Förut fanns det erfarna spelare som Didier Drogba, John Terry, Frank Lampard och Petr Cech som hade stoppat sådana här uttalanden, när yngre spelare har huvudet bland molnen, säger Hoddle enligt Daily Mail.

Hoddle antyder även att han skulle bli besviken om Hazard skulle lämna Chelsea för att gå till den franska klubben.

–  Om han vill återvända till en liga där hans klubb kommer vinna med 30 poängs marginal varje år utmanar han inte sig själv. Det är det som gör mig besviken.

I sommarens transferfönster får vi se om Hazard stannar på Stamford Bridge eller om han väljer att bege sig ut på ett nytt äventyr. Förutom PSG har det även ryktats om att Hazard vill till Real Madrid.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply