Pedro vill stanna kvar i Chelsea

Anfallaren vill inte lämna Londonklubben

Pedro lämnade Barcelona för Chelsea förra sommaren och fick en tuff start i den nya ligan. Men nu avslöjar anfallaren att han vill stanna kvar i Premier League.

Efter mer än tio år i Barcelona lämnade Pedro klubben i samband med att Luis Suarez hade anslutit sig vilket bidrog till minimal speltid för anfallaren. Valet föll då på Premier League-giganten Chelsea men hans första säsong i Londonklubben blev inte riktigt som han hade väntat sig. Dels gick resultaten inte alls lagets väg under José Mourinhos ledning och dessutom fick han återigen anpassa sig till bänken mestadels.

Sedan Antonio Conte tog över Chelsea den här säsongen har mycket förändrats till Pedros fördel. Dels har laget gått som tåget i ligan och leder överlägset framför tvåan Manchester City, och dessutom har spanjoren fått allt mer förtroende av tränaren. Mycket pekade innan på att 29-åringen ville återvända till Barca endast för att han har sitt hjärta hos den katalanska storklubben men nu betonar spelaren själv att han är sugen på en fortsättning på Stamford Bridge.

– Det här är den bästa perioden för mig i den här klubben och även den bästa perioden för hela laget sedan jag kom hit. Jag är väldigt lycklig här. Det är en bra situation när man leder ligan och går vidare i FA-Cupen. Vi är på rätt väg, säger Pedro till Chelseas officiella magasin.

Pedro har kontrakt med Chelsea fram till sommaren 2019.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365