Officiellt: Gary Cahill förlänger med Chelsea

Officiellt: Chelsea skriver nytt kontrakt med Gary Cahill

Under onsdagen stod det klart att mittförsvararen skriver på ett nytt kontrakt som sträcker sig till och med sommaren 2019

Gary Cahill har spelat i Chelsea sen säsongen 2011/2012 och vid nästan 30 års ålder har den engelske landslagsbaken skrivit på ett nytt kontrakt med klubben, ett kontrakt som sträcker sig under de kommande fyra åren.

På klubbens hemsida skriver Chelsea att man är väldigt glada över att Cahill skrivit på ett nytt kontrakt och att han stannar i laget under de kommande fyra åren.

29-åringen har tillsammans med John Terry varit två av lagets bästa försvarsspelare sen ankomsten och i London har han vunnit nästan allt som går att vinna på klubblagsnivå. Mittbackens första säsong i klubben var väldigt framgångsrik då han vann både Champions League och FA Cupen och året senare kom nästa titel, Europa League. Förra säsongen var han med och vann både Capital One Cup och Premier League samtidigt som han blivit uttagen i året i den engelska högstaligan två år i rad.

– Jag är väldigt nöjd med att jag kommer tillbringa min framtid i Chelsea och för mig är det väldigt stort att klubben tror på mig. Jag har vunnit mycket här och jag hoppas att jag kan fortsätta att lära mig och hjälpa laget för att lyfta troféer de kommande fyra åren.

Gary Cahill har totalt gjort 177 matcher i Chelsea-tröjan och stått för 15 mål.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply