bet365

Marco Amelia allt närmare Bologna

bet365
Marco Amelia allt närmare Bologna

Efter skador på två av deras målvakter

Den före detta Chelseamålvakten Marco Amelia ser ut att komma allt närmare en flytt till Serie A och italienska Bologna efter att två av klubbens målvakter råkat ut för skador.

Den italienske målvakten Marco Amelia ser allt närmare ut en flytt tillbaka till italienska Serie A och Bologna skriver TMW. Amelia kommer senast från Chelsea, där han tillbringade ett år i Londonklubben. Han fick dock aldrig någon tid att spela och därför avslutade han även sitt kontrakt med klubben i slutet av säsongen, vilket innebär att 34åringen är en fri agent. Anledningen till att han värvades till Stamford Bridge i oktober 2015 var för att förstemålvakten Thibaut Courtois återhämtade sig från en skada, men det ledde dessvärre aldrig till något spel för Amelia.

Däremot ser en flytt till Serie A och Bologna mycket trolig ut, då de båda målvakterna Antonio Mirante och Alfred Gomis uppges vara skadade enligt rapporter i Italien. Här skulle den före detta Chelseamålvakten kunna bidraga med sin erfarenhet.

Amelia har tidigare spelat i många olika klubbar. Sin karriär startade han i italienska Livorno, där det blev 167 gjorda matcher och karriärens enda mål, som han gjorde i UEFA cupen på övertid. Han blev därefter såld till Palermo men snabbt därefter såld vidare till Genoa, därefter blev det Milan, Rocca Priora, Perugia, Lupa Castelli Romani och slutligen Chelsea. Han har varit runt mycket, även om många av klubbarna innehåller väldigt få gjorda matcher för Amelias del.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply