Manchester United och Chelsea ute efter Gianluigi Donnarumma

Manchester United och Chelsea ute efter Gianluigi Donnarumma

Den unge talangen har fått många att vända på huvudet

Unge Gianluigi Donnarumma är enbart 17 år gammal men gjorde i förra veckan debut för Italiens a-lag och är sedan förra säsongen förstemålvakt i AC Milan, men nu har flertalet stora Premier Leagueklubbar som Chelsea och Manchester United fått upp ögonen för tonåringen.

AC Milans unge och mycket lovande målvakt Gianluigi Donnarumma har uppmärksammats mycket det senaste, tack vare sina fantastiska insatser för det italienska laget. Donnarumma är enbart 17 år gammal men har under den föregående säsongen fått spela nästan alla ligamatcher för Milan i ligan och har gjort det med bravur. Därtill gjorde han förra veckan sin debut i Italiens a-lag i en vänskapsmatch. Detta har lett till att flera stora europeiska klubbar fått upp ögonen för den unge målvakten, däribland Premier Leaguegiganterna Manchester United och Chelsea samt La Ligajättarna Real Madrid, detta rapporterar TMW.

Donnarumma är redan ansedd som Buffons efterträdare och har visat på stor talang och mycket självförtroende för sin ringa åder. Hans agent Mino Raiola, samma agent som även jobbar för Paul Pogba och Zlatan Ibrahimovic, överväger att låta den unge talangen flytta nästa sommar och Premier Leagueklubbarna har redan inlett diskussioner med Raiola för att försäkra sig om att de kan värva målvaktstalangen nästa år.

Men även Milan gör sitt för att förhindra att detta händer. Enligt TMW så kommer den italienska klubben att erbjuda Donnarumma ett nytt kontrakt för att försöka avstyra intresse från Manchester United, Chelsea och Real Madrid.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply