bet365

Jose Mourinho ger svar om framtiden

Bekräftar: Jose Mourinho till Manchester United

Jose Mourinho har tröttnat på ryktesspridningen

Jose Mourinho har framtiden klar för sig. Portugisen kommer inte ta över någon klubb förrän nästa säsong. Det bekräftade han enligt engelska uppgifter under ett PR-event i Singapore. 

Jose Mourinho har sedan han fick sparken från Chelsea tidigare i vintras varit tränarnamnet på allas läppar. Portugisen har främst kopplats ihop med Mancehster United, men har även ryktats vara på väg till sin gamla klubb Inter och en rad klubbar i den storsatsande kinesiska ligan. Nu väljer 53-åringen att berätta om framtiden.

– Jag känner att det är bättre att vänta och inte stressa. Jag ska vara lugn och vänta på rätt tillfälle. Jag tror att en ny klubb nästa säsong är det bästa alternativet för mig, säger den rutinerade tränaren enligt Goal.com.

”Överens med United”

Tidigare uppgifter har gjort gällande att Mourinho redan är muntligt överens med Manchester United om att ta över klubben nästa säsong. Det är föga förvånande inget som tränaren vill diskutera, även om han inte lyckats undvika att ta del av alla rykten som cirkulerat de senaste veckorna.

– Jag läser så otroligt mycket. Ena dagen är det ”ja”, andra dagen ”nej”, sen ska jag till Kina, därefter till Italien och nu är jag här i Singapore, så snart är jag väl klar för en klubb här… Sanningen är den att jag inte har något jobb och just nu är jag väldigt belåten med det, säger Mourinho enligt Goal.

Nåja. Även om det inte blir någon flytt till Manchester United vågar vi nog redan nu bekräfta att vi inte kommer få se Mourinho träna ett fotbollslag i Singapore nästa säsong.

 

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply