John Obi Mikel kan lämna Chelsea

John Obi Mikel kan lämna Chelsea

Hans kontrakt är ännu inte förlängt

Chelseaikonen John Obi Mikel, som är inne på sitt tionde år med klubben, överväger att lämna då han inte har fått sitt kontrakt förlängt och har insett att hans tid i klubben kan vara förbi.

Chelseas John Obi Mikel är inne på sitt sista år på sin nuvarande deal och väntar fortfarande på en kontraktsförlängning. Har en sådan inte dykt upp när januari kommer och transferfönstret öppnar igen så kan mittfältaren komma att lämna klubben som han har varit med under ett årtionde nu. Men Chelseaikonen har svårt att få speltid under den nye italienske tränaren Antonio Conte, en anledning till det kan vara då han var frånvarande för att hjälpa sitt Nigeria ro hem ett brons i OS i Rio tidigare i somras, vilket var samtidigt om försäsongen och den inledande seriematchen.

– Jag har ett år kvar på mitt kontrakt, sade Mikel till Goal.

– När du har ett år kvar som fotbollsspelare, måste du börja planera och börja tänka på vad som kommer att hända i slutet av säsongen. Ja, det kommer att vara rykten, ja det kommer att ske diskussioner mellan klubbar. När du har ett år kvar, i januari, så är du tillåten att prata med andra klubbar och skriva på ett förkontrakt eller ha en överrenskommelse så, ja, jag kommer att tala med andra klubbar för du vet aldrig vad som kommer att hända.

– Jag har varit här en lång, lång tid. Jag har spenderat 11 år av mitt liv i den här fotbollsklubben, det är mitt hem. Denna säsongen är den sista i klubben om mitt kontrakt går ut. Jag är ganska lugn med det, framtiden ser bra ut, fortsatte Mikel.

– Jag är alltid öppen för en ny diskussion, en förhandling (med Chelsea). Men om det inte sker någon, ser framtiden fortfarande ljus ut, avslutade mittfältaren.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply