Joe Hart på väg till Chelsea?

Kan göra PL-återkomst – hos konkurrenten

Den förre Manchester City-spelaren Joe Hart kan vara på väg tillbaka till Premier League. Enligt engelsk media är Chelsea, som är på väg att förlora kanske båda sina två förstamålvakter i laget, intresserade av att värva den engelske landslagsmannen.

Det slog lite som en oväntad transferbomb i både England och Europa. Joe Hart, som gick till klubben redan 2006, var en av de mest tongivande och lojala spelarna i truppen, vilket ledde till ilska när den nye tränaren valde att låna ut honom till Serie A-klubben FC Torino. Samtidigt tog City in Barca-keepern Claudio Bravo, som har haft det tufft i sin nya klubb.

Under 2017 har han släppt in åtta mål på nio skott, något som fått kritikerna att höras hög om målvaktens framtid i klubben – och nu kan han lämna.

Hart på väg tillbaka

Bravo kan tvingas lämna klubben samtidigt som Manchester City tar tillbaka Joe Hart, det uppger i alla fall Daily Express. Den engelska tidningen skriver samtidigt att Manchester-klubben fått konkurrens om målvakten.

För Chelsea, som är på väg att tappa Courtois till Real Madrid kan också komma att tappa sin andramålvakt Begovic till andra Premier League-klubbar, kan vara i behov av en ny målvakt. Då kan Joe Hart bli ersättaren, skriver alltså Daily Express. Hur mycket en eventuell skulle kunna se ut i City är inte officiellt, men troligtvis skulle den vara en av de högre målvaktslönerna med tanke på klubbens ekonomi.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365