Har Cesc Fabregas fortfarande en framtid i Chelsea?

Har Cesc Fabregas fortfarande en framtid i Chelsea?

Oklart huruvida han finns med i Contes planer

Chelseas mittfältare Cesc Fabregas framtid i klubben har sett lite tveksam ut och det återstår att se huruvida Antonio Conte vill behålla honom eller inte, med flertalet spanska och italienska klubbar intresserade av spanjoren.

Cesc Fabregas, som har spelat i Chelsea sedan 2014, framtid i klubben börjar se allt mer dyster ut. Den 29årige mittfältaren får spela, förra året var han delaktig i 37 matcher samt gjorde fem mål och en assist, och i år har det hittills blivit tre matcher och en assist i ligan. Men under nye tränaren Antonio Conte har det enbart handlat om att spanjoren blivit inbytt de sista minuterarna och det är ett mönster som inte ser ut att ändra på sig, vilket kan göra att Fabregas ser sig om efter en ny klubb.

Den spanske landslagsmannen skall enligt uppgifter ha flertalet klubbar som knackar på hans dörr, senaste sägs vara Sevilla skriver den spanska tidningen AS. Fabregas sägs vara en sådan spelare som tränare Jorge Sampaoli gillar, med sin tekniska färdighet i motståndarlagets box och de båda klubbarna skulle kunna komma överrens om en möjlig transfer.

Men även från italienskt håll trycker de på hårt. Speciellt Milan och Juventus sägs vara väldigt intresserade av mittfältaren och skall redan ha initierat en första kontakt. Det finns ett stort intresse från Spanien, även från klubbar som Valencia och Atletico Madrid, och skall även de öppna upp som en möjlighet för Fabregas beroende på vart han känner att han kommer få ut mest av sina fotbollskunskaper.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply