De Bruyne förväntas bli kvar i Wolfsburg

Sensationen förväntas stanna hos ”vargarna”

Kevin De Bruyne har gjort stora avtryck sedan han anslöt sig till Wolfsburg i fjol. Den lovande mittfältaren jagas av flera europeiska toppklubbar och har länge sett ut att lämna för nya utmaningar. Nu dementerar tränare Dieter Hecking flyttryktena.

Kevin De Bruyne är en högst eftertraktad man. Efter sitt succéår i Wolfsburg, där 24-åringen var en stor anledning till lagets andraplacering i Bundesliga, samt segern i DFB-Pokal, har han jagats av flera toppklubbar. Paris Saint-Germain och Manchester City har nämnts som de hetaste kandidaterna till belgarens signatur, men än är han kvar hos ”vargarna”.

Återkomst till Premier League

Många vill se den belgiske landslagsmannen i Premier League, där han tillhörde Chelsea innan sin flytt till Wolfsburg. Men under sin tid i London-klubben blev han utlånad vid två tillfällen, varav ett utav dem var till hans nuvarande Bundesligakonkurrent Werder Bremen.

En ny chans på de brittiska öarna kan dock bli aktuell med tanke på Citys intresse. Men för att få till en affär ska man tvingas betala 50 miljoner pund för spelarens tjänster, vars kontrakt sträcker sig fram tills år 2019.

”Förväntas stanna”

I helgens final i den tyska supercupen ställdes man mot Bayern München, en match där De Bruynes lagkamrater gick segrande efter en assist och ett straffmål av mittfältsdynamon själv. Efteråt valde tränare Dieter Hecking att kommentera spelarens situation i klubben.

– Vi har många intressanta spelare, det är nackdelen med vår framgång, sa tränaren enligt Daily Mail.

– Men Kevin såg än en gång vad vi kan åstadkomma den här säsongen. Vi vill inte sälja honom, jag förväntar mig att han stannar.

 

 

 

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365