David de Gea nobbar flytt till Real Madrid

David de Gea nobbar flytt till Real Madrid

Real Madrid får leta ny målvakt – De Gea nobbar

Spanjoren vars övergång till Real Madrid var så gott som klar sommaren 2015, men tillslut bröts transfern. Nu har De Gea nobbat Real Madrid på egen hand.

Målvaktsdebatten i Real Madrid har funnits under en längre tid och det mesta tyder på att man kommer värva i sommar. Keylor Navas har denna säsong inte alls varit i närheten av den spelare han var förra säsongen och med största sannolikhet kommer den spanska huvudstadsklubben att värva in en målvakt i sommar.

Marängerna har länge följt både David De Gea Manchester United och Thibaut Courtois Chelsea men att värva någon av de två kommer inte bli någon lätt historia.

De Gea var på väg att bli klar för Madrid sommaren 2015 men den välkända faxen stod då i vägen. Spanjoren sades då vara väldigt irriterad på den misslyckade övergången och istället skrev han på ett nytt kontrakt med Old Trafford-klubben.

Enligt Daily Star sägs De Gea fortfarande vara irriterad på Real Madrid efter den misslyckade övergången, något som gör att han kommer nobba en övergång om de regerande Champions League-mästarna kommer med ett nytt erbjudande.

Så sent som för en månad sen bekräftade Jose Mourinho att David De Gea stannar i Manchester United.

På torsdag spelar Manchester United mot Rostov i UEFA Europa League. Nästa helg möter man Southampton Premier League.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365