bet365

Chelsea kan misslyckas värva James Rodriguez – Ronaldo vill behålla honom

Cristiano Ronaldo vill behålla stjärnan i Real Madrid – ingen James för Chelsea?

Chelsea har under de senaste veckorna ryktats försöka lägga beslag på Real Madrids mittfältare James Rodriguez. Nu ser det dock ut som att London-laget får leta en annan spelare, då Cristiano Ronaldo verkar vilja behålla colombianen i laget.

När Oscar lämnade Chelsea för att spela i Chinese Super League lämnade han ett tomrum. Även om han inte spelade samtliga matcher i Antonio Contes nya lagbygge sa tränaren själv att brassen hade en framtid i klubben. Ändå valde han pengarna först i Kina, och nu behöver Chelsea hitta en ersättare.

Först talades det om att James Rodriguez skulle lämna Real Madrid för att testa lyckan i Premier League-ettan från London. Nu ser dock ut som om att övergången inte blir av, då Real Madrids superstjärna Cristiano Ronaldo enligt uppgifter vill ha kvar mittfältaren i laget.

Kontrakt till 2020

Trots den höga lönen i Chelsea valde alltså Oscar att flytta österut då de finansiella förutsättningarna var ännu bättre, men att James Rodriguez nu blir hans ersättare verkar inte troligt. Enligt den engelska tidningen The Sun har Cristiano Ronaldo sagt att han vill behålla den colombianska mittfältaren i laget, och som de flesta vet: det storstjärnor som Ronaldo säger är allt som oftast lag.

Läs mer om Real Madrid

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply