Carlo Ancelotti: ”Hade aldrig kunnat träna Inter”

bet365

Inter inget alternativ för Carlo Ancelotti

Säger i en intervju med Goal.com att han aldrig hade kunnat gå emot sitt förflutna och träna Inter i framtiden.

Carlo Ancelotti och AC Milan hör ihop då italienaren har varit i klubben under större delen av sin karriär inom fotbollen. 1987 skrev han på för klubben och totalt blev det fem säsonger för den numera 56-årige fotbollstränaren. Nio år efter att Ancelotti spelat sin sista match för klubben kom han tillbaka för att leda klubben till bland annat två Champions League-titlar och samt en Serie A-titel. Totalt blev det åtta säsonger innan han fick lämna klubben, detta för att gå till Premier League och Chelsea.

Efter att ha tagit Real Madrid till sin tionde Champions League-titel 2014 fick italienaren sparken från den spanska storklubben, då bestämde han även att han skulle ta ett sabbatsår.

”Hade aldrig kunnat träna Inter”

I en intervju med Goal.com uttalar sig nu den klubblöse tränaren om framtiden och om det skulle finnas någon chans att han tar över Inter i framtiden.

– Jag hade inte kunnat vara coach i Inter då jag tillbringade många år i Milan. Det är en fråga om respekt för både min och klubben som jag tränats historia. Det finns många lag som jag måste undvika. Jag kan inte gå mot min historia, säger ancelotti som för inte så längesen ryktades vara villig att träna ett topplag i Premier League.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply