Bomben: Jose Mourinho till Manchester United

Jose Mourinho uppges vara klar för Manchester United

En av de största tränarbomberna på väldigt länge ser ut att vara ett faktum. Enligt flera engelska medier kommer Jose Mourinho ta över Manchester United efter det att Louis van Gaal fått sparken. 

De som trodde att Jose Mourinho skulle ta ett sabbatsår efter att i dagarna ha sparkats från Chelsea ser ut att ha fått fel. Enligt engelska The Sun kommer portugisen i stället ta över Premier League-rivalen Manchester United. Manchesterklubbens tränare Louis van Gaal har fått utstå hård kritik för sin spelfilosofi de senaste veckorna, och väntas få sparken vid förlust i någon av de kommande matcherna.

Parterna är överens

Enligt tidningen ska samtliga parter i affären vara överens. Det enda som återstår nu är ägarfamiljen Glazers godkännande. Men blir det förlust för Manchester United mot antingen Stoke eller Chelsea som väntar härnäst lär alltså Louis van Gaal få lämna klubben.

Inget PSG?

Tidigare idag uppgav Silly-twittraren Tancredi Palmeri att Paris Saint-Germain var Jose Mourinhos förstaval. Men med tanke på att portugisen verkar vara angelägen om att få ett nytt tränarjobb så snabbt som möjligt ser den flytten inte ut att vara särskilt troligt.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply