Bekräftar: Manchester United vill värva Haaland

Bekräftar- Manchester United vill värva Haaland

Haaland till Manchester United?

Erling Braut Haaland har tidigare kopplats ihop med Manchester United. Nu bekräftar Ole Gunnar Solskjaer att man är intresserade av att köpa loss anfallaren.

Tidigare har det kommit rapporter om att Manchester United är intresserade av att värva succéanfallaren Erling Braut Haaland. Anfallaren har slagit igenom i Red Bull Salzburg under hösten och totalt har det blivit 28 mål på 26 matcher för norrmannen. Nu bekräftar One Gunnar Solskjaer att The Red Devils är intresserade av 19-åringen.

– Han är en spelare jag gillar. Vi letar efter bra spelare hela tiden, säger United-managern till Viasport och fortsätter:

– Erling har haft en bra utveckling, så han måste utvecklas ytterligare oavsett vad han beslutar. Jag behöver inte prata så mycket om honom, men vi som lag letar alltid efter spelare som kan komplettera de andra vi har, och sedan får vi se vad vi får.

Tidigare har Goal avslöjat att spelaren kan lämna i vinter för endast 20 miljoner euro. En siffra som flera av Europas största klubbar inte skulle ha något emot att betala. Spelaren har kontrakt med Salzburg till och med sommaren 2023.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply