Bekräftar: Anfallaren var nära att skriva på för United

Alexandre Pato kunde flyttat till Premier League

Säger i en intervju med brasiliansk tv att han i slutet av transferfönstret var nära att byta den brasilianska ligan mot England och Manchester United.

Manchester United skeppade i somras iväg Javier Hernández till Bayer Leverkusen och Premier League-klubben letade länge efter en ersättare till mexikanen som förra säsongen var utlånad till Real Madrid där det inte heller blev speciellt mycket speltid för anfallaren. United sades under sommaren vilja värva in Marco Reus och andra duktiga offensiva spelare och tillslut köpte man loss Anthony Martial från AS Monaco för en summa som rapporterades ligga på upp emot 80 miljoner euro, inklusive bonusar.

Nu säger även den före detta AC Milan-spelaren att han var nära att skriva på för Louis van Gaals manskap men att affären aldrig gick i hamn.

– Jag kan inte ljuga. Jag hade flera bud och kunde bytat klubb i somras och jag visste inget till det att mina representanter berättade för mig. Fram tills det var två timmar av transferfönstret kunde jag skriva på för Manchester United. Nu är jag dock fullt koncentrerad på mitt nuvarande lag och ger allt, säger spelaren i en intervju till SporTV. 

Tidigare i AC Milan

Alexandre Pato kom till Europa och Milan redan i ung ålder och gjorde bra ifrån sig när man drog på sig den svartröda tröjan på San Siro. Skadeproblemen blev dock allt fler och tillslut valde han att flytta hem till Brasilien för att få en nystart på sin karriär. Nu kan han alltså vara på väg tillbaka till den europeiska toppfotbollen även om det inte blev någon flytt i somras.

 

 

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply