Bayern Munchen jagar Tottenhams Dele Alli

Trots långtidskontraktet – Bayern vill värva Alli

Premier Leagues kanske största talang just nu, Tottenham-spelaren Dele Alli, kan komma att lämna klubben. Enligt The Times är flera storklubbar ute efter honom, bland annat Bayern Munchen, som uppges vilja förstärka sitt mittfält med engelsmannen.

Han är bara född 1996, men har redan gjort elva mål på 22 matcher i ligan som mittfältare för Premier League-laget Tottenham. Det är därför inte konstigt att storklubbar fått upp intressena för den engelska landslagsmannen.

Real Madrid har redan uppgetts jaga London-mittfältaren, och Los Blancos påstods kunna betala uppemot en halv miljard kronor och hög lön för Allis signatur. Nu blandar sig ytterligare en storklubb in i kampen om den talangfulle 20-åringen.

Redan skrivit långtidskontrakt

Bayern Munchen ryktas vilja lägga beslag på mittfältaren som är född i mitten av 90-talet, men det finns ett problem för den tyska storklubben. Dele Alli skrev i september ett nytt kontrakt med spelaren som innebar en rejäl löneökning, högre utköpsklausul samt att han nu, om han följer kontraktet, blir en Tottenham-spelare i sex år till.

Förutom de två europeiska giganterna har han fått intresse från öst. I Chinese Super League uppges man vara beredda att ge honom en lön som skulle göra honom till den bäst betalde i världen.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply