Officiellt: Lescott klar för Aston Villa

Joleon Lescott lämnar West Bromwich för Aston Villa

Aston Villa värvar den före detta engelska landslagsmannen Joleon Lescott under marknadens sista timmar. Det bekräftar klubben på sin officiella hemsida. Mittbacken har skrivit på för två år med sin nya klubb.

Aston Villa meddelar under transferfönstrets sista timmar att man gjort klart med den före detta engelska landslagsmannen Joleon Lescott. Den 33-årige mittbacken lämnar West Bromwich och har skrivit på ett två år långt kontrakt med Villa. Engelsmannen har tidigare i sin karriär representerar klubbar som Everton, Manchester City och nu senast alltså West Bromwich. Villa-tränaren Tim Sherwood är nöjd med sitt nyförvärv.

– Jag är glad att ha Joleon ombord. Han är en spelare som har en fantastisk Premier League-erfarenhet och han kommer bli viktig för våra yngre spelare i truppen, säger Sherwood till klubbens hemsida.

Villa-supporter sedan ung ålder

Joleon Lescott, som är en uttalad Villa-supporter sen barnsben blir i och med sin ankomst Aston Villas elfte nyförvärv i sommar ,efter att han lämnar rivalerna från samma stad.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply