Zlatan Ibrahimovics villkor för Manchester United transfer

Zlatan Ibrahimovics villkor för Manchester United transfer

Zlatan kan gå till United på ett villkor

Enligt rapporter så skall Zlatan Ibrahimovic kunna tänka sig att gå till Manchester United till sommaren, men det måste ske på ett villkor – att Louis van Gaal inte är kvar nästa säsong.

Zlatan Ibrahimovic lyckas ofta få saker gjorda på sitt egna sätt och sommarens stora transferövergång är inget undantag. Det ser ut som att den svenske anfallaren kommer att lämna sin klubb Paris Saint-Germain, där han har plöjt stora framgångar som skytteligavinnare och fransk mästare. Zlatan har uttryckt en önskan om att få spela i engelska Premier League, en liga som han ännu inte har spelat i och det finns många engelska klubbar som är intresserade av svensken. Troligast är att det i sådana fall blir Manchester United, där det finns ett stort ömsesidigt intresse. Men enligt Sky Sports reporter Andy Burton via Metro så har svensken ett villkor för transfern – att nuvarande tränaren Louis van Gaal inte är kvar i klubben nästa säsong.

Det har länge spekulerats kring att van Gaal kan komma att bli ersatt av Chelseas före detta tränare Jose Mourinho till sommaren. En flytt som skulle kunna uppmuntra Ibrahimovic, då den portugisiske tränaren och svensken jobbade framgångsrikt tillsammans under deras tid i Inter Milan. Tillsammans vann de Serie A under Zlatans första år i klubben och det blev Inters tredje Scudetto i rad under svenskens andra år i truppen. Zlatan skall ha sökt någon form av bekräftelse från Uniteds ledning om hur framtiden ser ut för klubben innan han tar ett beslut.

Även de båda Londonklubbarna West Ham och Arsenal har blivit länkade med den ikoniske 34åringen.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply