Wilshere nära West Ham

Wilshere nära West Ham

Förre Arsenal-stjärnan ett steg närmare rivalen

För den förre Arsenal-spelaren Jack Wilshere ska vara på väg till en annan Premier League-klubb. Det kan mycket väl handla om att det blir lokalrivalen till Arsenal, West Ham.

Wilshere är inte i Ryssland för att försöka vinna VM med den engelska VM-truppen 2018. Istället kan han nu, sedan det blev klart att han tänker lämna Arsenal, koncentrera sig på att istället hitta en ny klubbadress.

Tänkbara nya klubbar för Wilshere uppges bland annat vara Juventus, Wolverhampton och West Ham, men på ett nyhetssvep i brittiska Sky Sports framkommer att även Crystal Palace, som slutade 11:a i Premier League den gångna säsongen, är intresserade och beredda att få en underskrift.

“Nära skriva på för rivalen”

SE ÄVEN: VM slutspelsträd 2018

Det handlar om att den förre Arsenal-spelaren Wilshere nu alltså ska vara ett steg närmare att skriva på för rivalen. Mittfältaren, som spelat praktiskt taget hela sin karriär i Arsenal, kommer dessutom att gå helt gratis till West Ham.

Det beror på att han lämnar London-laget som bosman, alltså kontraktslös. Något som nu gör att klubben som ska köpa honom behöver betala en övergångssumma. Hur länge han verkar skriva på för rivalen är dock inte klart. Men det har pratats om ett kontrakt på 1+1 år till att börja med.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply