William Carvalho på Real Madrids radar

William Carvalho på Real Madrids radar

Real Madrid i jakt på William Carvalho

Den portugisiske mittfältaren som slog igenom för två säsonger sen sägs vara på Real Madrids agenda över förstärkningar till den kommande säsongen.

Real Madrid vill få in en defensiv mittfältare till nästa säsong, detta då man anser att Toni Kroos inte har vad som krävs för att göra jobbet. I truppen finns sedan tidigare även Casemiro men det sägs att man inte har fullt förtroende för brassen och därför kommer man att ge sig ut på marknaden för att köpa loss en mittfältare.

Det senaste namnet på listan är William Carvalho som spelar i Sporting Clube i Portugal. 23-åringen slog igenom för två säsonger sen och är nu en av nyckelspelarna i Sporting som har representerat vid 26 tillfällen denna säsong.

Det pratas även om att Valencia ska vara intresserade av att köpa spelaren men att man tvekar då man måste betala spelarens utköpsklausul på 45 miljoner euro. Därför är Real Madrid tillsammans med Arsenal och Manchester United närmast att värva spelaren vars kontrakt går ut sommaren 2020.

Skulle ingen av de tre storklubbarna värva spelaren pekar mycket på att han hamnar i Valencia. Klubbens ägare Peter Lim har en väldigt bra relation med Carvalhos agent Jorge Mendes och därför kan den defensiva mittfältaren spela på Mestalla nästa säsong.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply