West Ham budar på Alexandre Lacazette

Alexandre Lacazette närmar sig Premier League?

Lyons skyttekung kan vara på väg till Premier League

Han har länge kopplats ihop med klubbar i Premier League, utan att en flytt har blivit av. Nu kan väntan dock vara över, då West Ham ser ut att lägga ett bud på strikern.

Redan förra sommaren kopplades Alexandre Lacazette ihop med diverse olika toppklubbar, kanske framförallt med Arsenal. En svag försäsong ledde dock till att intresset i stor utsträckning försvann, men nu är han het igen efter 23 mål i alla tävlingar. Nu kan en flytt till Premier League, som det länge har spekulerats om, äntligen vara på väg till bli verklighet.

West Ham jagar Alexandre Lacazette

Den franske landslagsanfallaren har länge placerats i succélaget West Ham, som länge utmanade om en Champions League-plats i år. Enligt Goal.com ska Londonklubben vara redo att erbjuda Lyon 30 miljoner pund för den kvicke anfallarens tjänster.

Slaven Bilic ska vilja förstärka sitt lag med en anfallare med målgaranti, och då ska Lacazette anses vara det bästa av alla realistiska val. Man har även kopplats ihop med Marseilles belgiske anfallsstjärna Michy Batshuayi.

Lyon kan ersätta med Ben Yedder

Enligt uppgifterna ska Lyon kunna tänka sig att släppa Lacazette för rätt pris. Då ska man vilja ersätta honom med Toulouses tekniske anfallsstjärna Wissam Ben Yedder. Ben Yedder kan spela överallt i anfallet, och även som offensiv mittfältare bakom strikern.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply