• Error, no group ID set! Check your syntax!

Wenger om City-ryktena

Wenger om City-ryktena

Alexis Sanchez till City? Wenger talar ut

Att Arsenals superstjärna Alexis Sanchez kommer att lämna klubben inom kort är troligt. Det lär bli senast till sommaren, men kan mycket väl bli redan i vinterns januarifönstret.

Alexis Sanchez är en av de största stjärnorna i såväl Arsenal som hela den engelska ligan. Den chilenske anfallaren har, sedan han lämnade Barcelona sommaren 2014, varit en av de främre målgöraren i Premier League.

Han tycks vara närmare en flytt från Arsenal för varje säsong som har gått, och nu kommer samma känsla för varje vecka som har passerat.

Kan gå till Manchester City

LÄS ÄVEN: Arsenals spelarlöner

Men trots att spelaren nu verkar vara på väg bort från London så innebär inte det att han kommer att sluta spela i den engelska högstaligan. Istället har Sanchez kopplats ihop med storklubbar från de brittiska öarna.

Vad det just gäller Premier League så är det en liga som har flera intresserade klubbar, inte minst Manchester City. Men enligt Arsenals tränare Arsene Wenger så är det en klubb som inte hört av sig.

– De (Manchester City) har inte kontaktat oss om en övergång, säger tränaren inför Arsenals London-derbyt mot Chelsea imorgon.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply