Wenger: Jag är tillbaka i januari

Wenger Jag är tillbaka i januari
bet365

Wenger tillbaka som tränare?

Efter 22 år står det klart att Arsene Wenger fick lämna Arsenal. Tidigare pratades det om att bland annat Everton och AS Monaco ska ha anmält sitt intresse för 68-åringen. Nu skriver dock brittisk press att det kan bli en helt annan destination för Wenger efter sommaren.

Det är Daily Mirror som skriver att det kan bli en flytt till kinesiska superligan. Man har inte avslöjat vilket lag det är men skulle Wenger flytta till Asien skulle han bli världens bäst betalda tränare med 27,5 miljoner euro per säsong. I Arsenal har han en lön på drygt 10 miljoner euro per säsong. En flytt skulle alltså nästan tredubbla Wengers inkomst, mot det han hade i Arsenal.

Då återvänder han – var hamnar Wenger i januari?

SE ÄVEN: Arsenals löner

Men det verkar som om den franske tränaren inte är klar i Europa. Istället för en flytt till Chinese Super League så väntas han gå till just Monaco.

Oavsett vad verkar en flytt till någon av de europeiska klubbarna mest troligt. Och Wenger bekräftar själv att han snart är tillbaka. När engelska Sky Sports får prata med tränaren berättar han själv.

– Jag kommer gå tillbaka och börja arbeta igen den 1:e januari. Jag känner mig utvilad och redo att köra igång igen, säger tränaren, som dock inte specificerar när han kan skriva på med en ny klubb.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365