Wenger berättar om Alexis Sanchez framtid

Arsené Wenger avslöjar Alexis Sanchez framtid på presskonferens

Arsenal är på turné i Sydney och det första man gjorde var att hålla en presskonferens med Arsené Wenger i spetsen. Där fick Wenger frågan om både Alexis Sanchez och Thomas Lemar, vilket han även svarade inte helt intetsägande på.

Det är inte en bra situation för en klubb när flera nyckelspelare endast har ett år kvar på sitt kontrakt och förhandlingarna om ett nytt inte går framåt. Den situationen har Arsenal satt sig i då flera spelare är inne på sitt sista år på kontraktet. Mesut Özil är en, men han ser ut att förlänga. Alexis Sanchez däremot kan det gå hur som helst med.

Det går många rykten om vad som ska hända med Alexis och Arsené Wenger har sagt att han vill att anfallaren ska stanna. Nu svarade han på frågan på deras officiella presskonferens under deras Australien-turné.
– Spelarna har kontrakt och vi förväntar oss att de respekterar sina kontrakt. Det är vad vi vill. Ingen vet i dag om Sanchez kommer vara inne på sitt sista år på kontraktet nästa säsong, för han kan förlänga sitt kontrakt med oss i början på säsongen eller under säsongen.

Svarar på Lemar-ryktet

Wenger fick dessutom frågan om han var intresserad av den flitigt ryktade Thomas Lemar.
– Han är en spelare som vi följer ja, som vi tittar på. Vi tittar på fler värvningar. Men det finns egentligen inget konkret kring någon värvning.

Annars har Alexandre Lacazette skrivit på för klubben och Chamberlain önskat om att få lämna.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply