Welbeck nära flytt från Arsenal?

Welbeck nära flytt från Arsenal

Var hamnar Danny Welbeck?

Ja, det är många som undrar var Dany Welbeck kommer att hamna efter januarifönstret, eller eventuellt sommaren.

Flera klubbar har kopplats ihop med Welbeck och det är framför allt Galatasaray och Besiktas som ryktas vara intresserade och nu kommer turkiska AMK med nya uppgifter. Galatasaray sägs nu förbereda att väldigt bra bud för att köpa loss spelaren under sommaren. Galatasaray vann den turkiska ligan den gångna säsongen och vill nu förstärka genom att hämta in engelsmannen.

Frågan är förstås vilken klubb det blir som kniper den förre United-stjärnan. Det har tidigare även ryktats om en del Serie A-klubbar, inte minst Milan. Men om han lämnar lär det bli för någon av de stora turkiska klubbarna, som håller till i Istanbul.

På väg bort

SE HÄR: Lönerna i Arsenal

Oavsett vad verkar det ju praktiskt taget klart att Arsenal-spelaren ä på väg bort. Enligt The Times kan dock London-laget visa sig vara extra snälla mot den skadedrabbade yttern. Just på grund av hans problem i sjukstugan, kan gör det svårare för honom att hitta en annan klubb. Därför skriver den engelska tidningen att en flytt kan komma att ske i sommar, då Welbeck får lämna gratis som fri transfer.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply