bet365

Welbeck fortsätt nära flytt

Welbeck fortsätt nära flytt

Danny Welbeck på väg bort – nära Turkiet

Sedan sommarfönstret stängde sommaren 2014 efter Brasilien-VM så har engelsmannen Danny Welbeck tillhört Arsenal. Men nu kan tiden i London vara över för den här gången.

Danny Welbeck är ett namn som det ryktats mycket om under de senaste veckorna. Anfallaren har inte längre någon plats på Emirates Stadium och är en av de spelare som Arsenal har som prioritet att sälja under de kommande två veckorna.

På väg till Turkiet

MER SPORT: NHL speltips

Flera klubbar har kopplats ihop med Welbeck och det är framför allt Galatasaray och Besiktas som ryktas vara intresserade och nu kommer turkiska AMK med nya uppgifter. Galatasaray sägs nu förbereda att väldigt bra bud för att köpa loss spelaren under sommaren. Galatasaray vann den turkiska ligan den gångna säsongen och vill nu förstärka genom att hämta in engelsmannen.

Frågan är förstås vilken klubb det blir som kniper den förre United-stjärnan. Det har tidigare även ryktats om en del Serie A-klubbar, inte minst Milan. Men om han lämnar lär det bli för någon av de stora turkiska klubbarna, som håller till i Istanbul.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply