Uppgifter: ”Zlatan Ibrahimović vill till Arsenal”

bet365

Svensken kan hamna i Premier League

En dröm för många Premier League-fantaster kan du bli verklighet. Zlatan Ibrahimović till Arsenal – en mycket möjlig affär enligt brittiska medier.

I veckan sköt Zlatan Ibrahimović sitt Sverige till ett EM-slutspel i Frankrike nästa sommar. Igår var han en bidragande orsak till Paris Saint-Germains bortaseger mot Lorient(1-2). Inte ens idag kan man undgå att prata Zlatan, flera brittiska medier har under natten kommit med uppgifter gällande en flytt till Arsenal.

Vill spela för Wenger

Tidigare har det ryktats om en flytt till USA eller Mellanöstern med tanke på hans ålder(34 år). Men efter skyttekungens insatser i Play Off-matcherna så ser det ut att kunna bli en fortsättning för Ibrahimović inom den europeiska toppfotbollen. Åtminstone om man ska tro på vad som skrivs i England.

Det är Daily Mirror som kommer med uppgifter om att anfallaren vill till Arsenal, då han vill spela för Arsene Wenger innan karriärens slut. Intresset ska dessutom vara ömsesidigt eftersom att fransmannen ska vara ett stort fan av spelaren. I tidningarna skriver man: ”Svensken skulle välkomnas med öppna armar i norra London”.

Stannar kontraktet ut

Men en flytt till de brittiska öarna är inte möjlig i januari då PSG varit tydliga med att man vill fullfölja superstjärnans kontrakt, vilket ”Ibra” ska ha accepterat. Det innebär att flytten kan bli av först när sommarens transferfönster öppnar, då skulle han anlända som bosman. En situation som hade underlättat enormt för London-klubbens ekonomi, då det ges utrymme åt att leva upp till svenskens lönekrav.

Zlatan Ibrahimović har tidigare varit aktuell för Arsenal, innan han skrev på för Ajax. Då poserade han på bild med Wenger i en klassisk bild.

 

 

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply