Uppgifter: Tottenham budar på Mauro Icardi

Uppgifter: Tottenham budar på Mauro Icardi

Tre klubbar intresserade av Inter-stjärnan

Allt mer pekar på en flytt från Inter för Mauro Icardi. Tre klubbar ska vara intresserade, där Tottenham just nu leder jakten. Ett bud på 45 miljoner euro hoppas övertyga Inter om att släppa stjärnan, uppger Gianluca Di Marzio. 

Atletico Madrid, Arsenal och Tottenham Hotspurs har växlat upp i jakten på Mauro Icardi. Enligt Gianluca Di Marzio – som har ett bra rykte gällande italienska övergångar – är de klubbarna i toppklungan för att värva anfallaren från Inter.
I fronten av den klungan ligger just nu Tottenham, som redan förbereder ett bud på Icardi. Representanter från den engelska klubben ska igår ha rest ner till Milano för att inleda samtal med argentinarens agent.

Vill förstärka inför Champions League

För att övertyga Inter om att släppa sin guldklimp uppger Di Marzio att Premier League-klubben är beredd att erbjuda 45 miljoner euro. Inter vill helst inte släppa Icardi, men kommer överväga en affär på grund av det höga budet.
Går övergången igenom skulle Icardi bli Tottenhams dyraste värvning någonsin.
Londonklubben är på jakt efter spelare som kan bredda truppen inför höstens Champions League-spel. På anfallsfronten vill man framför allt förstärka bakom Harry Kane, där det tidigare sett tunt ut.
Klubben har tidigare varit ute efter Michy Batshuayi, men ser ut att förlora den kampen mot Chelsea.
Även Arsenal och Atletico Madrid är i behov av att förstärka på anfallssidan inför den kommande säsongen.

Flera Premier League-klubbar har visat intresse

Mauro Icardi har spelat i Inter sedan 2013 och gjort 52 mål på 105 matcher för klubben. Den senaste säsongen fick 24-åringen också ta över kaptenbindeln. Trots sina många mål i Serie A har han hittills bara gjort en landskamp i den argentinska konkurrensen.
Den Barcelona-fostrade anfallaren har tidigare ryktats vara av intresse för flera andra Premier League-klubbar. Framför allt Jose Mourinhos Manchester United har rapporterats vilja värva Icardi till de brittiska öarna. 

 

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply