Uppgifter: Thomas Partey nobbar Arsenal – förlänger med Atlético Madrid

Uppgifter: Thomas Partey nobbar Arsenal - förlänger med Atlético Madrid

Atlético Madrids ghananske mittfältare Thomas Partey har under våren kopplats ihop med en flytt till Arsenal. Nu sägs han nobba Gunners och istället förlänga med Atlético Madrid.

Att Thomas Partey är en eftertraktad spelare är ingen hemlighet. Under det senaste året, speciellt under våren, har ghananen kopplats ihop med ett gäng klubbar. Juventus, Paris Saint-Germain och Arsenal har alla visat intresse för mittfältaren som är en av stöttepelarna i Diego Pablo Simeone lagbygge. För ett par månader sedan sades Partey vara så gott som klar för Arsenal. Nu har det hela dock gjort en u-sväng.

Enligt Ghanasoccernet ska Partey ha bestämt sig för att nobba Arsenal och stanna i Atlético Madrid. Arsenal sades dubbla spelarens lön vid flytt men då Atlético Madrid erbjöd tre gånger så mycket stod det klart att 27-åringen stannar på Estadio Metropolitano även denna sommar.

Partey har kontrakt med Atlético Madrid till och med sommaren 2022 och har en utköpsklausul på 50 miljoner euro. En summa som sägs fördubblas vid en förlängning.

SE ÄVEN: Officiellt: Gabriel Martinelli förlänger med Arsenal

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply