Uppgifter: Santi Cazorla till Atletico Madrid?

Uppgifter: Santi Cazorla till Atletico Madrid?

Sitter på ett utgående kontrakt

Arsenal-stjärnan Santi Cazorla sitter inne på ett kontrakt som kommer att gå ut i slutet av säsongen om inget nytt skrivs och ryktena som kopplar mittfältaren till spanska Atlético Madrid har intensifierats.

Arsenals mittfältskanon Santi Cazorla sitter på ett kontrakt som i slutet av säsongen kommer att gå ut och som det ser ut för tillfället finns det ingen förlängning i sikte skriver den spanska tidningen AS. Trots att den spanske mittfältaren onekligen är en nyckelspelare i Arsene Wengers trupp så har klubben ännu inte erbjudit honom ett nytt kontrakt. Med en framtid som ser väldigt osäker ut så har ryktena blossat upp om vart mittfältaren skulle kunna komma att hamna istället och den brittiska pressen sägs koppla ihop honom med en flytt till Atlético Madrid. Cazorla själv har hörts hylla Diego Simeone, hans lag, och vad han håller på att bygga på Vicente Calderón, vilket enbart har ett till en intensifiering av ryktena om en flytt.

– Atlético är en fantastisk klubb. Du behöver bara kolla på deras resultat. Simeone gör otroliga saker där, sade Cazorla enligt AS.

– Det är inte lätt att nå två stycken Champions Leaguefinaler och vinna en ligatitel.

Cazorlas framtid hänger på huruvida han får ett förnyat kontrakt från Londonklubben eller inte. Skulle det vara så att hans kontrakt blir förlängt sägs chansen vara stor att spanjoren stannar i England, men ännu har ingen förlängning erbjudits och till dess kommer allt att vara öppet. Cazorla anlände till Emirates 2012 från Málaga.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply