Uppgifter: Real Madrid sätter prislapp på Dani Ceballos

Uppgifter: Real Madrid sätter prislapp på Dani Ceballos

Dani Ceballos har varit utlånad från Real Madrid till Arsenal sedan sommaren 2019. Nu sätter den spanska huvudstadsklubben en prislapp på mittfältaren för att göra övergången permanent.

Dani Ceballos hade ingen lyckad sejour i Real Madrid. Det gick dock bättre efter en utlåning till Arsenal där han snart spenderat två säsonger. Låneavtalet går dock ut till sommaren och Ceballos har tidigare varit klar med att hans mål är att återvända till marängerna för en andra chans. Nu kommer dock uppgifter om att Real Madrid meddelat Arsenal hur mycket man vill ha för att släppa 24-åringen permanent.

Enligt Daily Mirror ska den spanska ligatvåan kräva en summa på 22 miljoner pund, cirka 250 miljoner kronor, för att låta Gunners köpa loss mittfältaren. Mikel Arteta ska enligt tidningen vara den som tar ett beslut huruvida man kommer köpa loss spelaren eller inte efter säsongen.

Denna säsong har det blivit två assist på 17 ligamatcher för andalusiern. Dani Ceballos har kontrakt med Real Madrid till och med sommaren 2023.

SE ÄVEN: Uppgifter: Real Madrid vill värva Haaland eller Mbappé

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply