Uppgifter: Ramsey på väg till Barcelona

Uppgifter Ramsey på väg till Barcelona

Ramsey och Dembele kan byta klubbar i sommar

Barcelona behöver en ny mittfältsgeneral. Samtidigt behöver Arsenal en ny, snabb ytter. Då kan klubbarna göra det enkelt för sig själva, och byta spelarna – samt en del pengar emellan.

Det här är något som det ryktas om både i Spanien och på de brittiska öarna under den senaste tiden. Vi vet ju att Barca är i behov av en ersättare till Andres Iniesta. Och även om Pogba också ryktats ha en tänkbar framtid i klubben, kan det även komma att bli Arsenals Aaron Ramsey.

Enligt bland annat Olé så ska båda klubbarna vara intresserade av att byta spelare. Det hade inneburit att Barca får Ramsey, medan Arsenal får in Dembele istället. Dock kommer London-laget även att behöva betala en del för den franska landslagsmannen.

Fler klubbar intresserade av Arsenal-stjärnan

SE ÄVEN: Vilka har NBA rättigheter i Sverige?

Vad det gäller Aaron Ramsey så må han inte vara det största eller främsta namnet i London-lagets trupp, men ett av de populäraste. Under vinterfönstret 2011 hämtades han in från Cardiff, och sedan dess har han blivit kvar.

Dock så skriver Mail On Sunday att huvudstadsrivalen Chelsea ska vara beredda att köpa loss 27-åringen. Ett bud som ska vara värt lite över 300 miljoner kronor.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply