Uppgifter: Neymar vill flytta till Chelsea eller Arsenal

Uppgifter: Neymar vill flytta till Chelsea eller Arsenal

Neymar till Premier League?

Brassen som är inne på sin andra säsong i Paris Saint-Germain ska enligt uppgifter vilja flytta till London.

Det ryktas ständigt kring Neymar och var brassen kommer att spela sin fotboll under de kommande åren. Det var inte många som trodde att Paris Saint-Germain skulle betala utköpsklausulen på 222 miljoner euro när han lämnade Barcelona för spel på Parc des Princes sommaren 2017.  Nu kan brassen lämna igen, i alla fall om man tror på vad brittisk press kommer med för uppgifter under måndagsmorgonen.

Enligt en nära känna till Express Sport ska Neymar gilla den engelska huvudstaden väldigt mycket och ska vara villig att flytta till antingen Chelsea eller Arsenal. Superstjärnan ska föredra en flytt till London före United eller City – om han skulle få möjligheten att flytta till de brittiska öarna.

SE ÄVEN: Så mycket tjänar Neymar i PSG

Enligt källan ska Neymar älska England och London:

– Han älskar England och framför allt London. Han har varit där tre eller fyra gånger under de senaste 12 månaderna och säger att det är något speciellt med London. Senaste gången han var här höll han på att ringa mig och bad mig komma hit då han gillade det väldigt mycket. Han sa att han tyckte London var otroligt. Neymar älskar London, säger Källan.

Neymar har kontrakt med PSG till och med sommaren 2022.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365