Uppgifter: Mesut Özil tänker på att lämna Arsenal

Uppgifter: Mesut Özil tänker på att lämna Arsenal

Özil lämnar Arsenal?

Tysken som är en av lagets bäst betalda spelare är inte nöjd med sin situation i klubben. Nu sägs han tänka på att lämna vinter.

Mesut Özil går mot sitt slut som Arsenal-spelare. 30-åringen finns inte med i Unai Emerys planer och har denna säsong endast fått spela en match i Premier League. Spelaren sitter på ett kontrakt med Gunners till och med sommaren 2021 men då det blivit väldigt sparsamt med speltid sägs tysken ställa in sig på en flytt. Detta redan i vinter, något som brittisk press avslöjar. Emery ska ha gett grönt ljus till klubben att man kan släppa honom, men ännu har inga erbjudanden kommit in.

Det är Daily Mirror som skriver att Özil, som inte får någon speltid på Emirates Stadium, tänker att han gjort sin sista match i den rödvita tröjan. En flytt sägs komma allt närmre och flera klubbar ska vara intresserade av mittfältarens underskrift. Tidigare har det bland annat pratats om en övergång till turkiska Super Lig där framför allt Galatasaray ska vara ett alternativ vid en flytt.

SE ÄVEN: Cristiano: “Var nära att skriva på för Arsenal”

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply