Uppgifter: Mesut Özil stannar i Arsenal – Får nummer 10

Uppgifter: Mesut Özil stannar i Arsenal - Får nummer 10

Tysken förlänger sitt kontrakt

Mesut Özil ser ut att stanna i Arsenal. Spelaren har förlängt sitt kontrakt med klubben, uppger Transfermarketweb.

För några veckor sedan uppgavs det att både Alexis Sanchez och Mesut Özil var på väg att förlänga med Arsenal. Nu verkar det i alla fall vara klart med den sistnämnda. Özil har skrivit på ett nytt avtal med London-klubben, enligt Transfermarketweb.

Det är ännu inte känt hur länge kontraktet gäller och hur mycket spelaren får i lön, men flera källor inom föreningen hävdar att tysken har förhandlat till sig tröja nummer tio i det nya avtalet. Därmed måste Jack Wilshere byta tröjnummer, om han återvänder till Arsenal efter sin utlåning hos Premier League-kollegan BournemouthÖzils tidigare kontrakt med föreningen gällde till och med 2018.

Den 27-åriga mittfältaren har spelat för Arsenal sedan hösten 2013. När han kom till Emirates Stadium valde han samtidigt att lämna Real Madrid och Santiago Bernabeu. Tidigare i sin karriär har tysken även spelat för Schalke och Werder Bremen Bundesliga.

Özil har även spelat för det tyska landslaget under flera stora mästerskap. Han har varit med i VM 2010EM 2012VM 2014 och EM 2016. Under de turneringarna har spelaren varit med om att ta hem ett VM-guld och ett VM-brons.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply