Uppgifter: Marseille jagar Arsenal-duo

Uppgifter: Marseille jagar Arsenal-duo

Fransmännen kan vara lockade

Arsenals franska duo, bestående av Laurent Koscielny och Olivier Giroud, uppges vara av intresse för franska toppklubben Marseille, som nu är redo att utmana PSG och Monaco i toppen av den franska ligan.

Londonklubben Arsenal har haft en tuff vår och ligger för närvarande sjua i Premier League. Fortsätter det såhär är det första gången under Arsene Wengers 21 år som tränare för klubben som de inte kniper en Champions League-plats. De lyckades dock besegra Manchester City i FA cupen och är vidare till final mot Chelsea. Men det är mycket som är oklart kring laget och deras spelare, då det bland annat ser mycket osäkert ut huruvida de kommer få behålla Alexis Sanchez och Mesut Özil.

Två andra spelare som kan komma att lämna sägs vara Laurent Koscielny och Olivier Giroud, detta skriver Goal. De uppges vara jagade av franska Olympique Marseille, som ägs av den amerikanske affärsmannen Frank McCourt, och som nu vill storsatsa i ligan. Marseille har sedan tidigare kopplats ihop med Giroud, men nu skall de vara intresserade av hans kollega, mittbacken Koscielny, också.

Marseille har stora ambitioner och vill kunna utmana topplagen i franska Ligue 1, som Paris Saint-Germain och AS Monaco, och de hoppas kunna förverkliga detta med Giroud och Koscielny i laget.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply