bet365

Uppgifter: Manchester United överlägger transfer för Serge Aurier

Uppgifter: Manchester United överlägger transfer för Serge Aurier

Vill ha PSG-stjärnan

Manchester United letar efter förstärkning till sitt försvar och i Paris Saint-Germains trubbelmakare Serge Aurier tror sig José Mourinho ha funnit en optimal mittback som han vill addera till sitt försvar.

Manchester United lider av ett väldigt svagt försvar och det är ett stort problem för den nye tränaren José Mourinho, som trots att han i somras fick fria tyglar och en enorm summa pengar att spendera, inte lyckades förstärka sitt försvar bra nog. Mittbacken Eric Bailly värvades in för 30 miljoner pund, men han kan inte ensam styra upp hela Uniteds försvar och Mourinho tvingas hålla utkik efter nya försvarare i januarifönstret, som öppnar i januari.

Det ryktas om att Mourinho nu har fått upp ögonen för Paris Saint-Germains trubbelmakare Serge Aurier skriver Transfermarkt. 23-åringen, som i landslagssammanhang representerar Elfenbenskusten, har under det senaste året varit inblandad i en del skandaler, bland annat då han i en live-feed på internet uttalade sig om sin dåvarande tränare Laurent Blanc samt en del lagkamrater, med väldigt grova och nedlåtande ord. Detta ledde till en tillfällig avstängning men försvararen får fortfarande spela och har gjort 10 matcher hittills i år.

-Om du skulle värva honom till Arsenal, Chelsea eller Manchester United imorgon så skulle han få starta där. En explosivare, kraftfullare och snabbare mittback än honom är ovanligt, det finns inte många på marknaden. Han visar heller inte sitt bästa ännu, vilket hade varit möjligt, sade Auriers landslagstränare Sabri Lamouchi.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply