Uppgifter: Juventus överlägger värvning av Santi Cazorla

Uppgifter: Juventus överlägger värvning av Santi Cazorla

Arsenalmittfältaren har väckt mästarnas intresse

Arsenals mittfältare Santi Cazorla har lyckats intresse de italienska mästarna Juventus, som har inlett samtal om en möjlig värvning av Santi Cazorla under nästa års sommarfönster, enligt italienska rapporter.

Arsenalmittfältaren Santi Cazorla har väckt nyfikenheten hos Serie A-mästarna Juventus, detta rapporterar det italienska mediet CalcioMercatoWeb via det engelska mediet Metro. De italienska mästarna Juventus sägs redan vara så långt gångna i sina planer att de håller diskussioner över en flytt för Cazorla som skulle ske nästa sommar. Juve håller på att försöka övertala den 31årige mittfältaren att inte förnya sitt nuvarande kontrakt med Londonlaget, som kommer att gå ut i slutet av säsongen, utan snarare överväga en flytt till Italien istället. Och Juventus är beredda på att lägga in en stöt om Cazorla inte lyckas komma överrens med Arsenal om en fortsatt deal.

Den italienska storklubben är väldigt benägna om att förbättra deras mittfältsmöjligheter och deras plan är att förhoppningsvis kunna sätta in Zenits Axel Witsel bredvid Cazorla på mittfältet. Cazorla själv menade dock på att han skulle förlänga med Londonklubben om ett nytt kontrakt blev erbjudet till honom.

– Om de kommer att erbjuda mig ett nytt kontrakt så kommer jag att skriva på det för jag är väldigt nöjd med denna fantastiska klubben. Jag är nöjd här. Tränaren litar på mig och mina lagkamrater litar på mig, sade Cazorla till Cadena SER.

Cazorla har spelat i Londonklubben sedan 2012 och innan han anlände till England spelade han enbart i La Liga med diverse mittenlagsklubbar.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply