Uppgifter: Juventus jagar Arsenals Wojciech Szczesny

bet365
Uppgifter: Juventus jagar Arsenals Wojciech Szczesny

Napoli och AC Milan är också intresserade

Arsenals Wojciech Szczesny, utlånad till AS Roma under två säsonger, har dragit uppmärksamheten till sig i Serie A efter en stark säsong och mest hållda nollor, och Juventus sägs nu vara redo att kunna lägga in en stöt, med konkurrens från Napoli och AC Milan såväl som Roma.

Arsenal-målvakten Wojciech Szczesny har under de senaste två säsongerna varit utlånad till AS Roma, efter tillskottet av Petr Cech i Arsenals mål och på Arsenals lönelista. Szczesny har gjort det bra i Serie A och har lyckats imponera med sina insatser. Han har fått spela varje match, varje minut för Roma under säsongen och är den spelare i Serie A som har hållit flest nollor, hela 14 stycken.

Romas låneavtal med Arsenal går ut till sommaren och Arsenal uppges vara beredda på att sälja den polske målvakten, med en hop av intresserade italienska klubbar. Den engelska tidningen Daily Mail skriver att Arsenal kräver 17,5 miljoner pund för Szczesny medans de italienska mästarna Juventus erbjuder runt 14 miljoner pund och Napoli 12 miljoner pund.

Att gå till Juventus, som vunnit Serie A sex gånger i rad kan vara mycket lockande för Szczesny, men enligt uppgifter kommer ikonen Gianluigi Buffon att stå mellan stolparna ytterligare en säsong, vilket kan få den polske målvakten att avvakta. Inför nästa års VM kommer Szczesny vilja ha en chans att imponera på sitt land så han får uppdraget som målvakt för landslaget.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply