bet365

Uppgifter: Hector Bellerin intresserad av Manchester City-flytt

Uppgifter: Hector Bellerin intresserad av Manchester City-flytt

Uppges vara positiv till Pep Guardiolas intresse

Arsenals försvarstalang Hector Bellerin har ryktats bort från klubben en längre tid, med FC Barcelona som visat stort intresse för högerbacken, men även Manchester City sägs vara intresserade och Bellerin är positiv till Pep Guardiolas intresse.

Det talas mycket om Arsenal nu, med Mesut Özil som ryktas lämna, Alexis Sanchez som också kan lämna och tränare Arsene Wenger som fansen vill ha ut, och nu snackas det även en del om Hector Bellerins framtid på klubbens lönelista. Den spanske högerbacken har presterat mycket bra i Londonklubben, vilket har väckt intresse hos många andra stora europeiska klubbar. Sedan tidigare har FC Barcelona visat sig intresserade, och de vill gärna värva tillbaka den unge försvararen. Bellerin kom från deras akademi där han uppfostrades och växte upp, innan han hamnade i Arsenal.

Även Premier League-konkurrenterna Manchester City har visat starkt intresse för högerbacken skriver engelska  Manchester Evening News, och Citys tränare Pep Guardiola sägs vara speciellt intresserad, ett intresse som uppges smickra Bellerin. Guardiola ville värvat honom redan förra sommaren, men Wenger blockade då flytten. Därefter skrev Bellerin under ett nytt kontrakt, men Guardiolas intresse har hållit i sig.

– Jag vet om att det har funnits intresse från City, det är en komplimang, sade Bellerin.

– Att en tränare likt Guardiola vill ha dig i sin trupp är väldigt trevligt, det är vad som motiverar mig ännu mer, ett tecken på att allt går bra, men jag har fortfarande en lång väg kvar att gå och förbättra mig på, avslutade Bellerin.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply