Uppgifter: Gary Cahill allt närmre flytt till Arsenal

Uppgifter: Gary Cahill allt närmre flytt till Arsenal

Arsenal kan värva Cahill

Gunners ska ha blickarna riktade mot Chelseas mittback Gary Cahill. Försvararen har inte någon startplats i Sarris elva och vill nu lämna Stamford Bridge i vinter.

Gary Cahill ser allt mer ut att ha gjort sin sista match för Chelsea. Försvararen har under en längre tid fått sitta på bänken och nu sägs han ha tagit beslutet att lämna The Blues i vinter. Det finns flertalet destinationer att välja mellan men nu rapporterar brittisk press att det inte kommer bli någon längre flytt för mittbacken. The Sun skriver nämligen att Cahill kan skriva på för Arsenal i vinter. Försvararen sägs trivas i London och kan, precis som Petr Cech, lämna Stamford Bridge för spel på Emirates Stadium.

Cahill har hunnit bli 33 år och kan skriva på sitt sista stora kontrakt under det kommande halvåret. Arsenal sägs vara ett bra alternativ för en flytt och det återstår att se om det blir en övergång eller inte för Cahill.

Spelaren sitter på ett kontrakt med Chelsea som går ut efter säsongen. Detta är även sista chansen för Chelsea att få en slant vid en affär.

SE ÄVEN: Uppgifter: Chelsea siktar in sig på Lewandowski eller Vardy

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply