Uppgifter: David Ospina lämnar Arsenal – tillsammans med Alexis Sanchez

bet365

Uppgifter David Ospina lämnar Arsenal - tillsammans med Alexis Sanchez

Ospina lämnar Arsenal i sommar

Enligt uppgifter till The Times kommer Arsenals målvakt David Ospina att lämna klubben under det kommande transferfönstret, detta samtidigt som även Alexis Sanchez ser ut att komma allt närmre en flytt.

Det är ingen lätt period för Arsenal. Ikväll spelar man mot Bayern Munchen i Champions League där man förlorade det första mötet med hela 5-1, detta samtidigt som lagets stjärna Alexis Sanchez vill lämna. Mötet med den tyska giganten kan inte bara bara den sista matchen för säsongen för Arsenal i Champions League, det kan även vara den sista CL-matchen för både Alexis Sanchez och David Ospina.

Det är den brittiska tidningen The Times som rapporterar att målvakten David Ospina vill lämna klubben i sommar, detta i samma veva som även Alexis Sanchez förväntas flytta. Ospina sägs inte vara nöjd med sin situation i klubben då han endast får spela Champions League-matcher och inhemska cupmatcher och colombianen sägs nu leta efter en ny klubb.

Det är ingen överraskning att Ospina vill lämna klubben. 28-åringen har inte haft den säsong han förväntat sig då Petr Cech tagit platsen mellan stolparna och denna säsong har det ännu inte blivit några matcher i Premier League. Colombianen har spelat samtliga sju matcher i Champions League men tisdagskvällens tillställning på Emirates Stadium kan alltså komma att bli målvaktens sista på den engelska huvudstadsklubben.

Uppgifter David Ospina lämnar Arsenal - tillsammans med Alexis Sanchez

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply