Uppgifter: Coutinho föredrar flytt till Arsenal i vinter

Uppgifter: Coutinho föredrar flytt till Arsenal i vinter

Coutinho sägs kunna lämna FC Barcelona i vinter. Enligt spansk press ska den brasilianske mittfältaren föredra en flytt till Arsenal.

Philippe Coutinho, 29, hade redan tidigare det svårt med att ta en startplats i FC Barcelona. Nu ser Ferran Torres ut att ansluta till klubben vilket försämrar brassens chanser ytterligare. Coutinho sägs nu kunna flytta från Camp Nou i vinter och enligt spansk press ska han föredra en flytt tillbaka till Premier League.

Enligt Diario SPORT ska Arsenal vara den klubb som Coutinho helst flyttar till om det inte blir någon fortsättning i Barcelona. Sedan tidigare har dock Tottenham, Everton och Newcastle alla visat intresse för mittfältaren men Emirates Stadium ska alltså vara dit han helst flyttar i vinter.

SPORT skriver att det mest troliga är en utlåning till Gunners då Barcelona inte vill släppa taget helt om spelaren. Barcelona sägs dock vara villiga att underlätta för en utlåning.

Coutinho värvades av FC Barcelona för 135 miljoner euro i januari 2018. Det har dock inte gått som man hoppats på och efter en utlåning till Bayern München kan det nu bli en ny klubbadress för brassen.

Spelaren har kontrakt med Barcelona till och med sommaren 2023.

SE ÄVEN: Uppgifter: Djurgården intresserade av Atlético Madrid-anfallaren

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply