Uppgifter: Bayern München redo med monsterlön för Alexis Sanchez

Uppgifter: Bayern München redo med monsterlön för Alexis Sanchez

Gör honom till deras bäst betalde

Arsenal ser ut att komma att förlora sin stjärnanfallare nu till sommaren, efter att den chilenske yttern ännu inte har förlängt med klubben, och jagas av flertaket toppklubbar runt om i Europa, däribland Manchester City och Bayern München, som är redo att göra honom till deras högst avlönade spelare.

Arsenal har precis förlängt med tränare Arsene Wenger för ytterligare två år, efter en vår av spekulationer. Ännu står det dock inte klart vad som händer med stjärnorna Mesut Özil och Alexis Sanchez, som fortfarande inte har skrivit under några nya kontrakt. Özil ryktas jagas av Barcelona, och Sanchez har flertalet stora klubbar efter sig. Premier League-rivalerna Manchester City sägs vara väldigt intresserade, men så även de tyska ligavinnarna Bayern München.

Mediet Goal skriver att Bayern skall vara beredda på att ge Sanchez en rejäl löneförhöjning, och göra anfallaren till deras bäst betalde spelare. För närvarande är det Robert Lewandowski som tjänar bäst i Bayern med sina 288 000 pund i veckan, en summa som Bayern nu skall vara beredda att överskrida. Mästarklubben är redo att erbjuda 480 000 pund i veckan till Sanchez, om han ser till att lämna Arsenal och London för München.

Sanchez kom till Arsenal 2014 från Barcelona, och hans kontrakt går ut i juni 2018.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply